Du er her: Forsiden / Styret / Handlingsprogram / 2011

HANDLINGSPROGRAM 2011 - FOLLO HISTORIELAG

Følgende prosjekter prioriteres for 2011:

• Follominne 2011
  • Aktivitetsstøtte 2011
  • Ivareta en god kommunikasjon mot lokallagene / Follo Museum
  • Være pådriver og koordinator i Widerøeprosjektet
  • Holde kontakten mot Fortidsminneforeningen
  • Vedlikeholde og drifte hjemmeside
  • Støtte aktiviteter i Polaråret spesielt rettet mot Roald Amundsens minne
  • Miniseminar om nettstedet Mittkulturminne.no
  • Labomassene – ekskursjon i samarbeid med Akershus fylkeskommune og Follo museum

Det søkes i samarbeid med redaktøren å få frem årboken i løpet av oktober/november 2011.

Arbeid med en bedre markedsføring av årboken, videreføres i styret overfor de naturlige samarbeidspartnerne; bokhandler og bibliotek.

Aktivitetsstøtte 2011

Follo historielag vil være pådriver overfor de lokale lagene for å sluttføre identifisering av flybildesamlingen fra Widerøe i løpet av 2011. Samlingen er overtatt av Akershusmuseet og lagt ut på www.primusweb.no. Det er et samlet antall av 1977 bilder med svært ulik fordeling mellom kommunene fra 39 bilder fra Frogn til 813 fra Vestby. Kultur.akershus har stilt til rådighet en ramme på kr. 25.000 til godtgjørelse for arbeidet.

Styret må initiere et årlig møte i kontaktutvalget mellom historielagenes kontaktpersoner og Fortidsminneforeningen. Holde oppe kontakten mot Fortidsminneforeningen og delta i jury for kulturvernprisen.

Publisert 26.11.2012

Du er her: Forsiden / Styret / Handlingsprogram / 2011