Du er her: Forsiden / Styret / Handlingsprogram / 2010

HANDLINGSPROGRAM 2010 - FOLLO HISTORIELAG

Følgende prosjekter prioriteres for 2010:
Follominne 2010
Aktivitetsstøtte 2010
Være pådriver og koordinator i Widerøeprosjektet
Holde kontakten mot Fortidsminneforeningen
Vedlikeholde og drifte hjemmeside

Det søkes i samarbeid med redaktøren å få frem årboken i løpet av oktober/november 2010.
Arbeid med en bedre markedsføring av årboken, videreføres i styret overfor de naturlige samarbeidspartnerne; bokhandler og bibliotek.

Aktivitetsstøtte 2010
Laget vil søke Akershus fylkeskommune (kultur akershus) om aktivitetsstøtte til videreføring av viktige prosjekter.
Fotoregisteringsprosjektet – lagene kan søke samarbeid omdigitaliserng med Akershusmuseet
Registrering av kulturminner i skog – kursopplegg i samarbeid med fylkesarkeolog

Follo historielag vil være pådriver overfor de lokale lagene for å gjennomføre identifisering av flybildesamlingen fra Widerøe i løpet av 2010. Samlingen er overtatt av Akershusmuseet og lagt ut på www.primusweb.no. Det er et samlet antall av 1977 bilder med svært ulik fordeling mellom kommunene fra 39 bilder fra Frogn til 813 fra Vestby. Kultur.akershus har stilt til rådighet en ramme på kr. 25.000 til godtgjørelse for arbeidet.

Initiere et årlig møte i kontaktutvalget mellom historielagenes kontaktpersoner og Fortidsminneforeningen. Holde oppe kontakten mot Fortidsminneforeningen og delta i jury for kulturvernprisen.

Publisert 26.11.2012

Du er her: Forsiden / Styret / Handlingsprogram / 2010